10 täyteen viikonloppuna
27.10.2019 18:07 Uutiset / B2

Kymmenes perättäinen voitto lauantaina Ässien kustannuksella

B2 saavutti lauantai-ilta kymmenennen perättäisen voiton B2 SM-alkusarjassa. Viikonlopun peleistä saivat poistua niin JYP kuin Ässätkin tappio niskassaan. B2 nousi voittojensa ansiosta jo sarjan sijalle 2, kun pelattuna on 14 ottelua.

Perjantai-illan JYP peliin joukkue lähti hyvin motivoituneena, sillä JYP tiedettiin todella hyväksi joukkueeksi sen johtaessa sarjaa tosin 2 ottelua enemmän pelanneena kuin Ässät. Pelin ensimmäinen erä olikin todella vauhdikasta ja hyvää kiekkoa molempien joukkueiden yrittäessä toden teolla maaleja. Pelicans sai otteluun unelma-alun ,kun Ossi Palosaaren punaviivalta lähetetty ranne viuhui hölmistyneen JYP veskarin taakse. Pelicans oli muutenkin erässä ehkä hiukan aloitteellisempi, joka palkittiin toisellakin osumalla erän mennessä kotijoukkueelle 2-0.

Toiseen erään ottelun taso ehkä hiukan heikkeni ja vauhtikin putosi avauserästä ja kun kotijoukkue tekaisi erään 2 ylivoimaosumaa, oli vastustajan eväät hiukkasen syöty. Erä isännille 2-0. Kolmas erä olikin sitten lähinnä pelailua pelin ollessa jo ratkennut. Kotijoukkue kuitenkin teki erää vielä 2 osumaa ja JYP yhden ylivoimalla pilaten maalissa hyvin pelanneen Viljo Sipiläisen nollapellin. Peli ansaitusti kotijoukkueelle 6-1

Lauantain kärkikamppailuun vieraaksi saatiin sarjassa maaleilla juhlinut Ässät, joka oli syksyn ensimmäisessä ottelussa juottanut karvasta kalkkia kotijoukkueelle. Liekö ottelun tärkeys näkynyt molempien joukkueiden otteissa, sillä ensimmäinen erä oli molemmilta hyvin hermostunutta pelaamista, eikä syötöt osuneet oman kaverin lapoihin. Erä kuitenkin Pelicansille Veeti Koivusen hienolla läpiajolla ajassa 17.08.

Toinen erä oli kotijoukkueelle hyvin kaksijakoinen, sillä erän alkukymppi oli todella hyvää ja yritteliästä pelaamista , kun taas jälkimmäinen Ässien täydellistä hallintaa. Erän maalitkin menivät ottelun kulun mukaan Pelicansin onnistuessa ensin ylivoimalla ja Ässät erän loppuun tasakentällisin. Kolmanteen erään jäälle luisteli kuitenkin päättäväinen kotijoukkue, joka todella halusi voittaa ottelun ja se näkyi kaikessa tekemisessä. Kiekkoja syötiin ja kun oma YV vielä toimi kahdesti oli Ässät lyöty luvuin 4-1. Pelicans maalilla Aatu Sarikka pelasi loisto-ottelun ottaen yhteensä 29 tärkeää koppia.


   
Lisää uutisia
B2
«  Heinäkuu   »
Kategoriat