Tukea harrastamiseen

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN

Pelicans tukirahasto

Rahaston tarkoitus on tukea JuniorPelicansin pelaajia, joiden perheillä on vaikeuksia suoriutua kausimaksuista. Rahastolla on oma ohjausryhmä, joka päättää avustusten jaosta rahaston sääntöjen edellyttämällä tavalla. Tukea voidaan jakaa useamman kerran kaudessa ja hausta tiedotetaan suoraan pelaajien vanhemmille ja seuran nettisivuilla.
Rahaston alkupääoman lahjoittajia ovat: Kuntokeskus K&M, Suomen Projektori, Rakennusliike Pekka Sipilä, Bermanto ja Pertti Heikkisen valmennettavat

KR 69 rahasto

Rahaston alkupääoman lahjoittaja on Kiekkoreippaan -69 syntyneiden ikäluokka. Rahaston tarkoitus on tukea seuran juniorijoukkueissa pelaavia lahjakkaita pelaajia, joiden vanhemmilla on maksuvaikeuksia kausimaksuissa. Rahastolla on oma ohjausryhmä, joka päättää avustusten jaosta rahaston sääntöjen edellyttämällä tavalla. Tukea voidaan jakaa useamman kerran kaudessa ja hausta tiedotetaan suoraan pelaajien vanhemmille ja seuran nettisivuilla.

Jääkiekkoliiton rahastot – SJL

Suomen Jääkiekkoliitto tukee junioreita MEKMA rahastosta. Rahaston taustalla ovat lahjoitukset sekä muut Jääkiekkoliiton ko. tarkoitukseen varaamat rahat. Rahallisella tuella halutaan varmistaa, että mahdollisimman monet juniorit voivat jatkaa kiekkoilua perheen taloudellisista haasteista huolimatta, seurojen harrastajamäärät ja toiminta saadaan pidettyä hyvällä tasolla sekä junioreilla on paremmat mahdollisuudet kokeilla/harrastaa myös muita – jääkiekkoakin tukevia – urheilulajeja.

Kriteerit tuen myöntämiselle: Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muista toimentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Lisäksi seuralla on oltava suunnitelma valmentajien koulutuksesta, toimenpiteet kustannusten kurissa pitämiseksi sekä oma järjestelmä vähävaraisten perheiden tukemiseen. Tuen myöntämiseen vaikuttaa myös pelaajan oma kunnianhimo.

Jääkiekkoliiton rahastoista tukea haetaan keväisin (U13-U18 -jun.) ja syksyisin (Kiekkokoulu-U12 -jun.). Hausta tiedotetaan liiton ja seuran nettisivuilla sekä suoraan pelaajien vanhemmille.

Olympiarahasto

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympiarahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta. Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Tukea voidaan hakea F, E, D ja C-junioreille. Avustuksen jakamisessa ensisijalla ovat ne hakijat, jotka eivät ole saaneet avustusta Jääkiekkoliiton rahastosta. Tuen hausta tiedotetaan pelaajayhdistyksen ja seuran nettisivuilla sekä suoraan pelaajien vanhemmille.

Muut tukirahastot


Mikäli haluat tukea jääkiekon harrastamista ja lahjoittaa seuran rahastoihin, niin ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan.

. .


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
Kategoriat