Pekko Pelikaanin ja CCM:n kiekkokoulu kesäkuussa Isku Areenalla
21.5.2019 10:39 Uutiset / Pääsivusto

Pekko Pelikaanin ja CCM:n kiekkokoulu kesäkuussa Isku Areenalla

NHL:n kirkkaisiin valoihin Lahdesta ponnistaneet ex-kiekkoilijat Pasi Nurminen ja Janne Laukkanen vetävät kesäkuussa Lahden Isku Areenalla kiekkokoulua alle kouluikäisille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Menossa mukana ovat myös Pelicansin liigakiekkoilijat sekä totta kai Pekko Pelikaani.

Kiekkokoulun tavoitteena on tutustuttaa uusia lapsia lajin pariin, eikä osallistuminen vaadi aikaisempaa kokemusta jääkiekosta. Valtaosa päivästä vietetään kuitenkin jäällä, joten osallistumisen edellytyksenä on vähintään alkeellinen luistelutaito. Alaikäraja on 4 vuotta.

Kiekkokoulu järjestetään tiistaista torstaihin 4.-6.6. Päivät alkavat kello 9.30 ja päättyvät 16.15. Koko päivä vietetään Isku Areenalla ja sen välittömässä läheisyydessä. Lasten on mahdollisuus ilmoittautua mukaan yhdeksi leiripäiväksi tai vaikka jokaiselle kolmelle päivälle.

Päivän hinta on vain 20 euroa ja se pitää sisällään välipalan, ruoan, ohjatut jää- ja oheisharjoitukset, kaksi CCM-tuotetta sekä kiekkokouludiplomin.

Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat lenkkarit, oheisliikuntavarusteet (esim. verkkarit), jääkiekkovarusteista minimissään luistimet, kypärän ja kyynärsuojat, pyyhkeen sekä iloista mieltä.

Lisätietoja leiristä, päivien aikataulusta ja ilmoittautumiset www.pelicans.fi


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
«  Heinäkuu   »
Kategoriat