Junior-Pelicans ry etsii ulkomaalaiselle pelaajalleen isäntäperhettä
17.6.2019 13:07 Uutiset / Pääsivusto

JuniorPelicans etsii isäntäperhettä pelaajalle

Seuraamme hakeutuu vuosittain yksittäisiä pelaajia eri puolilta Eurooppaa. Pelaajien tarkoituksena on tulla seuraamme kehittämään itseään ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana Pelicansin tarjoamaan, laadukkaaseen toimintaympäristöön.

Nuoren jääkiekkoilijan asuminen vieraassa maassa ja toimintaympäristössä vaatii onnistuakseen toimivan tukiverkoston. Tämän vuoksi on tärkeää, että urheilun ja opiskelun tueksi kotiasiat toimivat mahdollisimman hyvin.

Etsimme pelaajallemme, joka on edustanut seuraamme jo kaudella 2018-19 uutta isäntäperhettä, edellisen isäntäperheen elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Pelaaja on valittu seuramme B1 Sm-joukkueeseen ja hänen opiskelunsa tapahtuu Lahdessa. Joukkueen sijoituspaikan ja opiskelujen vuoksi isäntäperheen haku kohdentuu Lahden alueelle.

Isäntäperheen tehtävänä on tarjota turvallinen asumisympäristö pelaajalle kauden 2019-20 ajaksi. Seuran työntekijät huolehtivat pelaajan jääkiekkoon ja opiskeluun liittyvistä järjestelyistä sekä auttavat perhettä esiin nousevissa kysymyksissä.

Mikäli teidän perheellänne on mahdollisuus ryhtyä isäntäperheeksi ja haluatte kuulla aiheesta lisää, yhteydenotot joko soittamalla tai s.postitse.

Olli Mikkola
Valmennuspäällikkö
Junior-Pelicans ry
040 156 00 55
olli.mikkola@juniorpelicans.fi


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
Kategoriat