Vuoden urheilija Juhani Tyrväinen
9.2.2020 16:17 Uutiset / Pääsivusto

Juhani Tyrväinen valittiin Päijät-Hämeen Vuoden urheilijaksi
Kuva: Markku Ulander/LEHTIKUVA

Jääkiekkoilija Juhani Tyrväinen on valittu Päijät-Hämeen Vuoden urheilijaksi. Tunnustus julkistettiin lauantaina 8.2. Vierumäellä järjestetyssä Päijät-Hämeen Urheilugaalassa.

Kiekkoreippaan kasvatti Tyrväinen voitti viime keväänä jääkiekon miesten maailmanmestaruuden historian ensimmäisenä Lahdessa kiekko-oppinsa saaneena pelaajana. 29-vuotias hyökkääjä pelaa ammattilaisena Ruotsin SHL-liigan Luleå HF:ssä. Hän on pelannut useita kausia Pelicansissa ja uransa alkupuolella Päijät-Hämeessä myös Heinolan Kiekossa.

Tyrväinen ei ollut gaalassa paikalla, sillä hän pelasi Suomen maajoukkueen mukana Euro Hockey Tourin turnauksessa Tukholmassa. Palkinnon vastaanottivat hänen vanhempansa. Juhanin äiti välitti pojan terveiset Ruotsista: "Mennyt vuosi oli kaikin puolin unelmaa ja onnistunut, minkä kruunasi Suomen kolmas maailmanmestaruus. Itse en maajoukkueessa ennen viime vuotta vielä ollut enkä ollut se lahjakkain ja lupaavin pelaaja nuoruudessa. Viestinä urheilijoille - niin nykyisille kuin tuleville sekä heidän vanhemmilleen. Kun jaksat tehdä töitä, uskoa unelmiisi, harjoitella ja elää urheilijan elämää, kaikki on mahdollista. Lahjakkuus vie urheilijan tiettyyn pisteeseen asti, loput on kiinni urheilijan halusta kehittyä ja tehdä töitä. Edellisiä saman palkinnon saajia katsoessa, voin todeta kuuluvani ainutlaatuiseen joukkoon. Nöyrä kiitos tästä kunniasta!"

Kiekkoreipas ja Pelicans-yhteisö onnittelee Jullea ja kiittää samalla kaikkia taustajoukkoja!
   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
Kategoriat