Kuukauden juniorit, tammi- & helmikuu
2.3.2020 12:26 Kuukauden pelaaja / Pääsivusto

Helmikuun palkittavat Mouhu (toinen vasemmalta) ja Virtanen (toinen oikealta). Palkintojen jakajat Paalanen (vasemmalla) ja Ahvenainen (oikealla). Kuva: Tomi Natri

Thomas Mouhu (E1-pojat, salibandy) ja Samuel Virtanen (F1 Lahti, jääkiekko) palkittiin perjantaina 28.2. helmikuun kuukauden junioreiksi Pelicans-Jukurit ottelussa. Tammikuun junioreiksi palkittiin jo aiemmin, perjantaina 31.1. Pelicans-Kalpa ottelussa Jerry Ikonen (D2-pojat, salibandy) ja Vertti Henttonen (E2 Nastola, jääkiekko).

Pelicans-perhe palkitsee kuukausittain ansioituneita junioreita Pelicansin kotiotteluissa kaudella 2019-20. Palkittavat pelaajat ovat hyviä esimerkkejä aktiivisesta tekemisestä ja itsensä kehittämisestä pelikentällä ja sen ulkopuolella. Tammikuun palkinnot jakoi Pelicans SB:n valmennuspäällikkö Petteri Hirvonen ja helmikuun palkinnot toimitti oikeaan osoitteeseen Pelicans SB:n kerhovastaava Samuli Paalanen ja JuniorPelicansin junioripäällikkö Ville Ahvenainen.

Palkittavat pelaajat, helmikuu

Thomas Mouhu, Pelicans SB E1-pojat, salibandy
Thomas on reippaudellaan ja sosiaalisuudellaan edistänyt joukkueensa ryhmähenkeä niin harjoituksissa, peleissä kuin vapaa-ajallakin. Lisäksi urheilullinen Thomas on intohimoinen harjoittelija, joka noudattaa joukkueen pelisääntöjä ja toimii hyvänä esimerkkinä muille.

Samuel Virtanen, Pelicans F1 Lahti, jääkiekko
Samuel toimii harjoituksissa ja peleissä aina esimerkillisesti ja ottaa toiset huomioon. Samuel harjoittelee aina 110 lasissa ja haluaa kehittyä huippupelaajaksi tulevaisuudessa.

Palkittavat pelaajat, tammikuu

Jerry Ikonen, Pelicans SB D2, salibandy
Jerry on kova ja tunnollinen treenaaja sekä kentällä että vapaa-ajalla. Jerryn intohimo lajia kohtaan on valtava, mikä näkyy hyvinä otteina peleissä ja muussakin tekemisessä.

Vertti Henttonen, Pelicans E2 Na, jääkiekko
Vertin taisteluilme kentällä on aina sata lasissa. Kipinä jääkiekkoa kohtaan on erittäin suuri. Verttiä näkee harjoittelemassa omatoimisesti hallin ja kodin kulmilla väsymättä tavoitteenaan kehittyä jääkiekkoilijana vieläkin paremmaksi.

Pelicans-perhe onnittelee kaikkia kauden aikana palkittuja junioreita! Palkitsemisiin palataan taas kaudella 2020-21! Mukavaa kiekkokauden päätöstä 2019-20 kaikille!


Kuvissa vasemmalta oikealle ylhäältä alas Virtanen, Mouhu, Ikonen ja Henttonen


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
«  Syyskuu   »
Kategoriat