Päijät-Häme rahasto tukee alueen nuoria kiekkoilijoita
17.6.2020 15:14 Uutiset / Pääsivusto

Päijät-Häme rahasto tukee alueen nuoria kiekkoilijoita

Päijät-Häme rahasto on perustettu tukemaan Päijät-Hämeessä ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista. Rahaston tavoitteena on pyrkiä myös muulla tavoin tukemaan nuorten jääkiekkoa ja sen kehittymistä Päijät-Hämeen alueella. Rahaston pyrkimyksenä on tarjota mahdollisimman monelle alueen nuorelle tilaisuus päästä aloittamaan jääkiekkoharrastus tai jatkamaan sitä, mikäli harrastamisen tiellä on taloudellisia esteitä.

Rahasto toimii niin sanotusti omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa toteuttaen omalta osaltaan säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmin Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

Liiga Alumni järjesti elokuussa 2019 Isku Areenalla Alumni All Stars ottelun, jonka tuotto ohjattiin Päijät-Häme rahastoon. Tämän ottelun tuotto yhdessä muutaman yksittäisen lahjoituksen kanssa on rahaston alkupääoma.

Rahaston johdossa ovat entiset pelaajat, Erik Kakko, Pasi Nurminen, Ville Skinnari sekä Kimmo Peltonen, joka toimii rahaston puheenjohtajana. Yritysmaailman edustajina Tomi Veijalainen ja Juha Sihvonen. Johtokunta vastaa rahaston käytännön toiminnasta ja tukipäätöksissä apuna mukana ovat myös JuniorPelicans ja Lahden Pelicans.

Päijät-Häme rahaston tuen haku on nyt auki ja päättyy 31.7.2020. Hakemus löytyy Alumnin tukisäätiön sivustolta http://www.alumnisaatio.fi/saatio/hakemuslomake/

Huom. Hakemuksessa on kohta koulun lausunnosta, jota ei tarvitse näin koulujen loma-aikana täyttää.

Hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä sähköisesti ositteeseen pelicansalumni@pelicans.fi tai
postitse osoitteeseen:

Lahden Pelicans Oy
Pelicans alumni
Svinhufvudinkatu 29, Isku Areena
15110 Lahti

Kesäisin terveisin,

Pelicans alumni, Päijät-Häme rahasto


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
«  Syyskuu   »
Kategoriat