Vääksyn peli- ja luisteluleirin (U13-U14) antia
1.8.2020 15:10 Uutiset / Pääsivusto

Leiriläisten luistin liikkui liukkaasti pitkän jäätauon jälkeen

Vääksyn luistelu- ja pelileiri (U13 & U14) tarjosi tänäkin vuonna huikeita kokemuksia ja onnistumisen elämyksiä

JuniorPelicansin U13- & U14-juniorit pääsivät starttaamaan jääkautensa Vääksyn luistelu- ja pelileirillä viime viikolla. Leiri järjestettiin ke-pe 29.-31.7.Meno oli innostunutta 50 leiriläisen seassa ja luistin kulki liukkaasti normaalia pidemmän jäätauon jälkeen. Leirin pääteemoina oli kehittää luistelua ja pelaamista. Luistelussa keskityttiin teränkäyttöön ja tasapainotaidon kehittämiseen pelinomaisia luisteluharjoitteita unohtamatta. Pelin oppimista vietiin eteenpäin pelitilanneroolien kautta pelin tavoitteisiin pyrkien. Myös maalivahdit pääsivät ottamaan oppeja ja koppeja seuran maalivahtivalmentajalta luistelun merkeissä. Oheisharjoittelu oli suunniteltu tukemaan luistelun ja pelin kehittymistä.

Viimeisen leirilpäivän kruununasivat perinteiset leiripelit ja -tietoiskut.

????????

Tänäkin vuonna leirilounaat nautittiin huikeissa maisemissa Majakkapaviljongilla Kanavalahdessa. Maittavat välipalat leiriläisille toimitti paikallinen Viipurilainen Kotileipomo.

????????????

Iso kiitos jälleen yhteistyöstä, JuniorPelicans suosittelee!

????????????

Kiitos leirin valmentajille, ohjaajille, huollolle ja tietysti kaikille kirkassilmäisille pelureille! Tsemppiä kauteen 2020-21!


   
Lisää uutisia
JuniorPelicans
Kategoriat